handelsbetingelser

Levering

Leveringsomkostningerne fremgår af prisen i indkøbskurven ved bestilling i webshoppen.

Ved køb for min. 249,00 kr. inkl. moms leveres fragtfrit i Danmark. Hvis du bestiller før kl. 14, forsøger vi at sende dine varer samme dag. Når du bestiller i webshoppen, har du mulighed for at vælge, om du ønsker levering til pakkeshop eller hjemmeadresse.

betalingsbetingelser

På mytinyhero.dk har du mulighed for at betale med: Kort 

 

Betaling en trækkes først, når din ordre afsendes. Der kan ikke trække mere end det beløb, du har godkendt.

Returpolitik

Du kan returnere dit køb op til 14 dage efter, at du har foretaget dit køb hos mytinyhero.dk. Ønsker du at returnere dit køb, skal du selv betale returfragten.

Kontakt os på kontakt@mytinyhero.dk, jeg registrerer og bekræfter at du ønsker at returnere varen. Der sørges for, at du får betalingen retur 1-3 hverdage efter, at varen er modtaget.

Når du sender varen retur, skal du vedlægge en kopi af din ordrebekræftelse, faktura eller andet hvor ordrenummer, dit navn og telefonnummer fremgår.

 

Varer modtages kun retur, hvis de ikke har været i brug og stadig er forsvarligt indpakket. Du kan f.eks. genbruge den kuvert, som varen blev sendt til dig i.  Beløbet for varen krediteres kun, hvis den er i samme stand, som da den blev fremsendt. Modtages varer som ikke er ordentligt indpakket, og derfor ikke kan krediteres, skal du selv betale for fragten, hvis du ønsker varen retur.

reklamation

Ønsker du at reklamere over en vare, skal du kontakte mig på kontakt@mytinyhero.dk.

I henhold til købeloven har du reklamationsret i op til 24 måneder på alle modtagne varer. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er dog en forudsætning, at mangler på varen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller unaturlig skadeforvoldende adfærd.

Der skal reklameres indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Er reklamationen berettiget, refunderes dine (rimelige) fragtomkostninger. Skal varer returneres ved fortrydelse eller reklamation bedes varen sendes retur til my tiny hero. Aftal nærmere over mail kontakt@mytinyhero.dk